Novostavba rodinného domu - Vrakuňa, Bratislava

Novostavba rodinného domu - Vrakuňa, Bratislava

Rodinný dom pôdorysného tvaru L je umiestnený v špecifickom teréne, ktorý sa smerom k príjazdovej ceste výrazne zvažuje. Túto vlastnosť pozemku sme využili v prospech návrhu tak, že sme navrhli suterén s garážou vo svahu. Odtiaľ je hlavný vstup do domu. Celá obytná časť domu sa nachádza na poschodí a je prepojená so záhradou.
Dispozícia je navrhnutá s ohľadom na oddelenie dennej a nočnej zóny. Obytná kuchyňa spojená s obývacou izbou sa veľkými presklenými plochami otvára na prestrešenú drevenú terasu a do záhrady.
Rodinný dom má jednoduchú bielu omietku. Spodná časť stavby - suterén s hlavným vstupom - je zvýraznená nie len ustúpením hmoty dovnútra ale aj použitím dreveného fasádneho obkladu. Ten spolu s otvoreným priestorom pred domom dodáva stavbe príjemný a prívetivý charakter.

Galéria

Späť na zoznam projektov "Architektúra"

Kontaktný formulár

V pripade otázok alebo ďalších informácií použite prosím náš kontaktný formulár.

Leave this field empty
Meno a priezvisko:
Telefón:
E-mail:
Správa:
Používame súbory cookies pre zlepšenie funkčnosti našich stránok. Používaním webstránok performa-architects.com nám dávate súhlas s ich používaním na uloženie informácií. Viac informácií. OK